Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta gnäll ungjävlar

Nä nu blev livet alldeles för jobbigt. 

Nu stänger vi alla av det jobbiga. 

Bra nu har problemet aldrig existerat. 

Nöjd och glad ska människan vara 

och nu så ska vi alla åka och shoppa. 

Det ska vara underbart härligt att leva.

Sluta gnäll ungjävlar och visa respekt 

för pappa som alltid har vetat bäst. 

Det är bara svaga människor som

mår dåligt så se till att rycka upp er!

Ät upp och tacka för maten och glöm 

inte att borsta tänderna och be aftonbön. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-13 17:24



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jo, precis, men det är svårt att sluta tänka så.
2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP