Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Kärleken är
sanningen mellan två älskande själar

Kärleken blir
ett trådvävt band

som med åren växer och gror
likt ekens kraftfulla band

finns det nått bättre
än när det vackraste leendet ler mot en

när kyssarna förvandlas till heta tungspel
när svettdropparna blir till sjöar

när kropparna förenas till ett
och vi till världen sätter en liten ängel till liv

när den vita vinden öppnar sig
solen strålar in

och man får bära dig över tröskeln
och påbörja ett liv

som handlar om
kärlek ömhet tro respekt
och ett evigt liv




Fri vers av almqvizt
Läst 366 gånger
Publicerad 2004-10-28 03:30



Bookmark and Share


    Lillen
du får på ett levande sätt fram sanningen, det stämmer faktiskt så som du skriver
2004-10-28

    Malin Johansson
vacker sanning du för fram i din dikt =)
2004-10-28
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt