Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktlösa människor offras som brickor i ett storpolitiskt spel vid gränsen mellan Polen och Belarus.


^^^^^^^^^GRÄNS-LAND^^^^^^^^^

 

 

flyende

frostbitna

minnesbilder

hjärtevärme

glädjeglöd

livskraft

 

rinner ut

 

våra hjärtans

samstämmighet

bär endast viskningar

andetagen tynar sakta bort

 

livet synes ej menat att leva

 

maktlösheten är total

här finns inget hopp

I oresonligt mörker

slocknar din blick 

 

 

låt mig följa dig

besegra smärtan

ända in i döden

mitt lilla hjärta

tillsammans

i evigt ljus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tro-hopp-kärlek

 

AiA Maria den fria

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-14 00:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Outhärdligt kallt uträknande och makabert, fördöms totalt! Sänder kärlekens solidariska ljus till dessa drabbade!
2021-11-15

  BenGust VIP
Trodde tyranni avskaffats.
2021-11-15

  Susen VIP
Medmänsklighet borde vara allas rätt
2021-11-14

  Sparvögat VIP
Värme och medmänsklighet vilar i dina ord som talar om förståelse i hopplöshetens land…
Sista stycket griper tag!
2021-11-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
L iv står på spel
I nte flyendes fel
V ärldsmakt pakt
E j alls i takt
T råkar en hel del...
2021-11-14

  Öknens Ros VIP
Människor är brickor i ett hänsynslöst spel mellan två makthavare.
2021-11-14

  Koloristen
"låt mig följa dig

...

ända in i döden"

WOW!

*stunned*

SOL!
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria