Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splitterflickan

Genom dimman
genom tjockan
ton som skär
ton som krossar
splittrar sten,
splittrar is
vass som glas
fan du glittrar




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-11-18 11:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vacker och skör
Samtidigt farlig?
Bör behandlas
varligt,som en
doftande ros
med törnen?
Tack för denna
korta men ack
så tankegivande
Dikt!
;)

2021-11-18

  Kungskobran VIP
Var hittar man denna diamant?
2021-11-18

  Lustverket VIP
Ja varsågod :)
2021-11-18

  agh.nilsson VIP
Ja tack
2021-11-18

  AiA Maria den fria

Strålande!

Tack!
2021-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP