Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längst in i livet

Längst in i livet
bortom vardagarnas möda
finns en ro som kan bli min
låta mig glömma
bereda plats för något annat
än det förväntade




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-19 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP