Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roten tas bort och all smärta försvinner

Detta som vi människor upplever i denna tid, är otro och ett känsligt kunnande av olika grader.
Det värdsliga och spännande i alla upptakter, sådan är meningen i oss som söker helheten av det eviga rummet i verkligheten.
Dessa anförda tankar leder oss i en verklighet som formar hur inre viljor ges oss stabilitet i vardagen.
Mera levande friktioner i alla tidsvägar, som denna rot kallas för i alla begrepp och det största minnet i alla förliknande ord.
Ett tankemöte som livet låter oss växa med och förenas inom, är det levande inre syfte som genereras med fria tyglar att anföras med fria löften.
Ropet efter denna evighet skakar om denna vägledning in i tidens alla former och uttryck i denna dagstur till livet.
Medan friheten smickrar denna atmosfär som ger oss frimodighet, så skakas tiden inom alla levande önskningar, att vara smärtbefriad.
Den mänskliga vägen genom alla uppkomster i nya begrepp, flödar med ömma turer och det skapas en vägledning i alla ljuvliga fästen, bygger ord och skickar bort smärtan till den yttre rymden.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2021-11-19 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP