Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer att ordna sig


Vid kvällningen när himlen bleknar
och de grå molnskuggorna
seglar förbi hustaken
träden vajar i vinden

är alla frågor borta,
bara en lugn förväntan är där!
Det kommer att ordna sig!




Fri vers av Rubus VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-19 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP