Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagen

Din järnhårda vilja
Ska kuvas
Din stolta önskan
Ska kväsas
Din hetaste längtan
Ska plockas ner
Din stora förhoppning
Ska grusas
Din glada iver
Ska dämpas
Du ska fostras
Du ska anpassas
Du ska stympas




Fri vers av Oee
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-21 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oee