Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tar kärleken vägen?

När den dör som har älskat dig
vart tar kärleken vägen då?
Försvinner den till en annan värld,
ligger den som rök i rymden
likt ett förtjockat ozonskikt?
Finns den i ditt hjärta
eller i din hjärnas vrår?
När den dör som du har älskat
vart tar kärleken vägen då?




Fri vers av Oee
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-21 16:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Likt en rök, men icke ur skorstenen, utan fastmera som en utandning, en sista suck och ut bland andra själar för någon att andas in och drabbas av möjlig salighet och lycka.
2022-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Oee