Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Redaktionen för Poeter.se

 

 

Vad menar ni med att sätta in en text från 2009 som veckans mest bokmärkta och utvald text? En text som kopierats in flera gånger under årens lopp med åtföljande kommentarer. Är det så det funkar här på sajten? Nog kan väl Desert Dust prestera nya texter och inte vila på gamla lagrar? Tycker det är så simpelt gjort.




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-11-24 09:16



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Hittade info om ”utvald text”...

”Utvalda texter är texter som lyfts fram av en person och visas på Poeter.se första sida under vanligtvis ett dygn. Oftast görs urvalet av Poeter.se redaktion, men ibland görs det även gästspel. En utvald text föräras även med en guldstjärna och visas i listan utvalda texter.”




2021-12-03

  AiA Maria den fria

Jag söker info/kriterier kring/om ”utvald text”...hittar inget...nån som vet?

Tack!
2021-11-27

  Cikoria Blå VIP
Jag har inte kollat upp hur det ligger till med just den texten du skriver om här.
Men jag har ofta tänkt att äldre texter borde lyftas fram på nytt och kanske publiceras på nytt.
Många utmärkta texter försvinner i flödet och får inte den uppmärksamhet de förtjänar.
2021-11-26

    Lena Staaf VIP
Jag har nog också trott att mest bokmärkt denna vecka ska vara nya texter. Samma med utvald text.
2021-11-24

  Foohexa
Jag vet inte ens vad utvald text innebär.

Trode det bara var en kul grej för flödet eller nått sånt

2021-11-24

  Kungskobran VIP
Mest bokmärkt är ju läsarna val
Utvald däremot borde man inte kunna vara mer än en gång med samma tet
2021-11-24

  ULJO
Det är läsarna som markerar bokmärke. Inte redaktionen.
2021-11-24

  Foohexa
Jsg ser inget problem med det alls faktiskt
2021-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Så vitt jag förstår så är det inte redaktionen utan någon annan som har agerat.

2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP