Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltför många kvinnor

Nej
Jag sa aldrig nej
Drog aldrig bort dina händer

Sa aldrig ja heller
När jag tänker efter
Men du tänkte aldrig efter
eller hur?
Och du visste inte heller
hur jag ångrade att jag någonsin
gick hem till dig

Men jag sa ju aldrig nej
Så vem skulle stoppa dig?
Och nu är jag blåslagen inifrån
Blåmärken som inte syns
dom bränner
Föralltid nersmutsad av dina händer
Precis så det känns
det du aldrig kommer känna
För jag kommer inte hämnas
Bara hoppas att nån annan
hinner säga
Nej




Bunden vers (Rim) av Fannyamandas
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-30 00:03



Bookmark and Share


  Koloristen
Snälla, hjälp andra att säga nej. Var inte tyst!
2021-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas