Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvlande snö

Virvlande snö
mellan höga
vallar

En gisslande
vinterväg
kallar

Två hungriga
hoppfulla
sparvar

Fångade
mellan höga
vallar







Fri vers (Prosapoesi) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-11-30 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP