Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske är jag lite romantisk ändå ...


Ljuset inifrån

Solens sken en sommardag,
blixtars ljus i natten,
reflexers lek i ett vattendrag,
glittret från den gömda skatten,

inget är ändå
som ljuset inifrån.

Presenter som du ofta ger,
buketter en helt vanlig dag,
lyckan när du mot mig ler,
dina vackra anletsdrag,

inget är ändå
som ljuset inifrån.

Dina kärleksfulla ord,
höfternas dans när du går,
ett festligt dukat middagsbord,
kyssarna som jag ofta får,

inget är ändå
som ljuset inifrån.

När du smeker varmt och ömt,
när du viskar i mitt öra,
ord jag saknat, nästan glömt,
nu ska du få höra,

inget är ändå
som ljuset inifrån.

Du är livet, du är allt,
du är lycka underbar,
allting var så grått och kallt,
du kan väl stanna kvar,

för
inget är ändå
som ljuset inifrån.




Bunden vers (Rim) av Ulf Lundin VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-01 10:02



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Oj, vad fint! Riktigt vackert, blir varm i hjärtat! Tack!
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP