Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snart så… snart får vi vila i den taktfasta tystnaden.


Atomvinternätter

 

Vi kysste sönder varandras skuggor,
vackra som militanta neutronbomber.
Vi åkte kana i varandras blodomlopp
och ljög sönder en framtidsidyll
av atomvinternätter och nervgas
med framviskande harhjärtade ord:

 


Kan inte jag få vara Din
så att Du slipper vara Min?

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-01 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP