Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före undergången

Surrar i luften

OBEHAG
fånga i flykten

landet Ifara
fienden har en plan
vad gör ovan

aningslösa folk
om ondska fanns
någon annan stans

ser tecknen
...fulla skyarna
övermakten målar över

ljus över städerna och byarna
dimmorna oro..
skarpa ögon ...

rycker på axlarna
ligger på lur
sjunger i dur

omger oss inte
bilder, bilder, bilder
gör om bättre

stannade
huvudet på sned betraktande efter-tänk-samt

ett steg bakåt luta sig bakåt skaka på huvudet

mörka stråk????
Fake news!! du ljuger!

Kända färgspråk skrämmer

Du bestämmer … Försöka eftersöka …

Mina idéer din domedagsprofet!
Alfapet om jag får be

De dödar det vet ni väl?

(alltför väl)
Allt är väl!

goda skäl
beundra lögnen
bredbent

med förståndet klent
tills det är för sent

Bredbent




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ulf Lundin VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2021-12-02 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP