Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde aldrig tala vackra karl!

På vilket sätt är vi något?
Från matbordet till sängen
och från sängen till matbordet.

Dem tysta rädslorna,
rusningen av hormoner,
den stora vikten av förväntningar på mig
det kan vara för mycket.

Det är lätt att överge och lätt att överges!
Värsta rädslan är att vara lätt att lämna
vilket betyder att jag är svår att älska.

Det tar tid för mig att bli bekväm 
och du sublima misantrop
det var du som var svår att älska
trots mina rädslor lämnar jag dig! 

Jag lyssnade två gånger och tredje 
önskade jag du var stum så att jag fortfarande
kunde vila i din famn och känna mig älskad
Du borde aldrig tala vackra karl! 




Fri vers av Miss-Lullu
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-07 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss-Lullu
Miss-Lullu