Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig allt och ångest

 

Håll mig tätt intill ditt bröst
håll mig hårt
hör mig gråta ut mot dig
släpp mig inte 
efter att ha älskat med mig

Ett eko av klackar mot stenparti
jag går mot dig  i fina skor
som en kastanjenöt
med kastanjen ur.

Ditt huvud mellan mina mjuka lår
jag drar dig i öronen och ditt hår
kom därifrån och kyss min mun! 
Stilla dig i mitt inre med mig
vi bråkar sen, nu älskar vi igen! 

Rosor av spets döljer min nakna barm
slit dem av mig och kom, hud mot hud
jag fryser och du är varm
håll om mig hårt ett ögonblick
jag behöver dig just nu och snart
jag ifrån dig gick

ögonblick av något 
och sen panik
ännu en gång jag ifrån en älskare bara gick.



 

 




Fri vers av Miss-Lullu
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-07 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss-Lullu
Miss-Lullu