Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under pappas beskydd

 

 


Pappa betalar för absolut allting åt dig.

Pappa skyddar dig helt mot verkligheten.

Pappa är din trygghet och krycka i livet.



Pappa är den som smyger in och värmer dig om natten.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-08 15:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Hur ska barnet förstå var tryggheten finns? Det totala sveket.
2021-12-08

  AiA Maria den fria


Pang

så försvann jag

rakt in i mörkret




<3<3<3
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP