Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa i snö

Funnit stegen i snön

Se dig snö vän

Ruskar om dig

Får dig att skratta

Stampa stegen

Ramlar omkull

Låter snön virvla i ansiktet

Av skönhet

River håret som läggs åt sidan

Din snövän gör dig så lycklig

Rodnar av kärleksrus

Dansar

Tilsammans

Du håller om mig

Se på mig med varm blick

Vi går sakta från snöklädd mark

In i tindrande ljus hem.




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-10 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP