Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut

Jag kommer ut
som någon jag aldrig varit,
simmar ut i öppet hav
utan längtan tillbaka,
det är simtagen
som räknas, inte vetskapen
om att man kommer fram




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-11 16:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Magnifik tanke!
2021-12-11

  Emanuel Sigridsson VIP
Känner Du till att DNA- forskaren Svante Päbo vill söka efter den gen hos människor som ger sig ut till havs utan att veta vad som komma skall? Jag tycker att din text är en variant av detta sökande.
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta