Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag kan ha publicerat den här dikten tidigare, men i så fall får ni stå ut med en repris. Gamnackens whiplash-utsmyckning bjussar på syrliga karameller. Allt gott, hjärtevänner. <3


Den ansiktslöse gossens strutsbeteende

 

smeker åldrad hud
kysser kärva årsringar
från sagornas tid
.
klyvs itu i lugnets land
där vi vilar från varann
.
med allt för mycket
blod uti drogomloppet
krampar framtiden:
.
förädlas till ett nålstick
som skymmer verkligheten

 

***

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-11 16:48



Bookmark and Share


  Linda Olsson örn
Så mycket känsla. Väldigt fint :)
2021-12-13

  AiA Maria den fria


”...förädlas till ett nålstick som skymmer verkligheten”...

”Ett nålstick” som känns och bär hela vägen in i mitt <3

Tack<3
2021-12-13

  Briza media
Gillar verkligen de enklar och poetiska raderna. Då fångar essensen i den sorts kärlek som får kämpa för att finnas. Mot alla odds. Berörande, tack!
2021-12-12

    Lena Staaf VIP
Starka och eleganta ord!
2021-12-12

    Mikael Berget
En intravenös kärleksförklaring
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP