Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är Inget.


Jag skriver din silhuett

 

Du begravde din silvriga skugga

i min gamla skrivmaskin

när du klädde upp dig i snaran

vid gryningen, i mitt arbetsrum.


*
 

Jag skriver Din silhuett -

min poesi är Dina konvulsioner,

Din sorg, Dina rakbladsärr,

och Dina rosslande andetag:

Allt som får mitt döda hjärta att fortsätta pusta.

*

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-11 17:32



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Blöder...

Allt är inget
Inget är allt

Tack!

<3
2021-12-13

    Lena Staaf VIP
En svart och ångestflämtande kärleksförklaring. Snyggt!
2021-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP