Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om alla människor vore lika underbara som jag

 

Då skulle världen vara en lycklig plats
och luften klinga av skratt och glädje.
Människorna skulle älska varandra
i ett konstant jublande kramkalas och
önska varandra lycka till med dagen
alla små petitesser som arbete och
plikt. En himlastormande kärlek och
sanning skulle dominera världen i en
smäktande dans på rosor och alla
skulle böja knä inför kosmos mystik
och lovsjunga det underbara livet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-12-11 20:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Nej då vore det tråkigt. Det är svårigheter och motsättningar som ger utveckling.
2021-12-12

  Bengt H VIP
Ja, precis så skulle det vara ;)
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP