Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna ögonblick

Bläddrar bland bilder och minnen
tre vänner sitter tillsammans
ler mot mig på fotot
det är länge sedan nu
jag ler tillbaka
sedan kommer tårarna

Minns ännu resan
lite av det vi gjorde
vi hade så roligt
men det jag inte kommer ihåg
är borta för alltid
det finns ingen kvar att fråga
frusna ögonblick





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-14 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP