Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Onda och goda spiraler, det ena leder till det andra


Detta och allt där omkring

Jag skrattade hysteriskt åt intet
eller fa-an i fejan
eller nått?
Men ingenting hjälpte och det blev knivarnas natt
En natt långt tidigare hade jag fått på käften
Nu hade jag öppnat munnen igen

Du tittade maniskt tillbaka in i min upphettade min
så jag hejdade mig eller överlevde
eller svalnade
Det hjälpte ett tag och det blev de milda vindarnas vindar
Dagarna två, tidigare långt tidigare hade jag fått på käften
NU var det DO OR DIE och jag hade öppnat ögonen igen

Hon tittade stukat och skrämt tillbaka
så jag förklarade och hon fick skinn på näsan
eller plåt på skinnet
Så djupet ökade över alla sina bräddar
Skratt hördes bland personalen och de hälsade när jag gick min väg
Nu fick jag svar och jag hade valt / slagit på min hörsel igen

(Så de tre aporna blev rädda och försvann)




Fri vers av Trädskugga
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-12 13:27



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Du fick min morgon att le , "skrattar" åt din härliga poesi . finns det en till härinne som har ironi och humor!! WOW!!
2022-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Bra låt med Human League: "Do Or Die"
2021-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Trädskugga
Trädskugga