Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Äktenskapet är det enda krig där man sover tillsammans med fienden." /Woody Allen


Kärlek är ett opium för folket

 

du fick mig att älska min hud

när den gned sig mot din

du uppgraderade mina läppar

till 24 karat när de mötte dina

 

*

 

du höjde mig högt över molnen

när du beundrade mig med smicker

du drog ner mig med en smäll

när du viskade hennes namn i mitt öra

 

*

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-14 09:30



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jamen ,sägs det inte att folket fått sig itutat att sexualiteten är ett opium i den tröstlösa kärlekens frånvaro ?
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP