Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett andetag

Följer hjärtas slag

Lägg handen på hjärtat

Ömheten pulserar där

Värmen. kärleken

Står i flammande brand

Någon behöver den mer

Gör dagen starkare

Finna mening

Vakna upp vara där

Ett andetag

Ger möjlighet

Fylls dagen med glädje

Hoppfullhet

I tiden som  alltid är rörelse




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-14 14:29



Bookmark and Share


    Björka
fint
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP