Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten handlar om att få slåss om rätten till sitt eget barn.


Plastmammornas väg mot makten.

Det finns människor i samhället som tar över biologiska mammors barn, dessa kvinnor kallas för plastmammor och tycks få sina vänners sympati när det utsatta barnets plastmamma, ger barnet vidare till en annan av dennes väninnor.

Dessa "mammor" har satt i system att ta över och de går in i sin nya roll så hårt att de tror sig vara den biologiska mamman och får med sig så många i samhället att det blir till ett samhällsproblem i det utsatta området.

Det bästa vi biologiska mammor kan göra är att hjälpa våra utsatta barn inte genom förbud mot att kommunicera med plastmammorna utan genom att stärka barnen och bygga upp vårt förtroende för övriga samhället, rättsväsendet och vården för även om detta nätverket härjar inom kommunen så är vi ändå starkare vi som fött våra barn bland de-sjuka som inte är mer värda än skiten under våra skor, de som tagit vår rätt i samhället.

Våra barn,
våra män och förlett dem att gå i deras djävulsdans.

Om jag tar i nu?

Ja, en aning,
men så är jämförelsen med det de ställt till med.

-Viktigt att förstå, något fel är det från början
i den man som slukas av deras sjuka underliv.

Den här texten handlar om att få
slåss om rätten till sitt eget barn.

Och rätten att få lita på sin egen väg till livet.

Därför ber jag till plastmammorna, sluta ljuga.

(Jag förstår, ni "ljuger" inte, ni tror på er "rätt")

Där är ni de-sjuka för hela situationen blir sjukt.

Nej, det är bättre myndigheterna utbildas i detta!

Trygga
den biologiska mamman och barnets framtid.

Ge våra utsatta barn rätt stöd
och ett rättmätigt skadestånd

För detta är en form av människohandel
där okända kvinnor tar andras barn och
utnyttjar dem för egen-kärlek och status
och en position i samhället de inte äger..

Ska vi vuxna, normala kvinnor..?

Nej, frigör våra..!

Barn, låt dem få lita på oss, igen.

Plastmammor och dessa män, så lågt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-12-15 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP