Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Jag färdas en annan väg ikväll

Jag färdas en annan väg ikväll
om du undrar var jag är

Så förlåt om jag blir sen

Jag färdas en annan väg ikväll
En väg med ett mildare sken

Jag färdas en annan väg ikväll

Så förlåt mig om timmen blir sen

Jag färdas en annan väg ikväll

En som syns mig mer hel och ren

Jag färdas en annan väg ikväll
i den klara månens sken

Förlåt mig om du kan
att timmen hunnit bli så sen

Det var nog månens dragningskraft
Som fått mig att ta en annan väg

Och att i djup förundran
Stanna vid stranden av en sjö

Som syntes mig så stilla och seren

Så älskade förlåt mig än en gång
Om jag valt att färdas längs vägen

Den med ett mildare sken




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-17 09:24



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
En melodisk dikt som en sång med refrängen
2021-12-17

  Kungskobran VIP
Så fint, bokmärkes
2021-12-17

  ULJO
Så vackert i ord och bild
2021-12-17

  Sparvögat VIP
Mycket vackra ord i samspel med ett mycket vackert foto…
2021-12-17

    Lena Staaf VIP
Vacker och mjuk dikt med fint foto som illustrerar.
2021-12-17

  Öknens Ros VIP
Vackert illustrerad dikt.
2021-12-17

  Öknens Ros VIP
Tycker mycket om tonen i texten, att färdas en annan väg av någon anledning som inte går att utläsa av texten, någon som får vänta.
2021-12-17

  Solstrale VIP
Vackert inord och bild, en bild som verkligen är så så otroligt fin! Bra fotograferat av dig!
2021-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Det milda skenet!
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP