Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suset

Människokroppen
består till 70 procent av hav,
resten av människa,
långt därinne böljar vågor
mot en paradisstrand
där allt är förlåtet,
om man lyssnar
kan man känna suset
genom människodräkten




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-12-17 16:26



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
... hudlager.
2021-12-20

  Kungskobran VIP
Fint om havets sus, kan lyssnas på i snäckan mot örat
2021-12-18

  Carl-Johan Bachofner
Fantastiskt fina dikter. Hoppas du hittar hem vid havet.
2021-12-17

    ej medlem längre
Starkt
2021-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Även i säven.
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta