Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst stad

Jag simmar ut, simmar ner
till staden under havet,
den som tog slut en dag,
nu är den smyckad av koraller
för att vi aldrig ska glömma
och ständigt lekande fiskar,
jag simmar uppför trappor
och genom rum efter rum,
svävar sen ut genom fönstret




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-19 21:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Blir full-i-skratt av detta häftiga.
2021-12-28

  Kungskobran VIP
Äntligen du har som den förste hittat den sjunkna staden Atlantis som b.la. Platon förgäves letade efter,
grattis
2021-12-20

  Emanuel Sigridsson VIP
Havets helande kraft undersöks i ett återvändande, byggs runt verben simmar, svävar, ger en behaglig rörelse. Den avstannar överraskande vid rad 6, men hittar tillbaka till magin i staden som är smyckad med koraller. Över hela din text vilar en sällsam harmoni.
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta