Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förföras

Som om havet
skulle spegla
mitt sanna jag
åker jag dit
på vinst och förlust,
låter mig förföras ut
av vilda vågor
och väntar på svar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 110 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-20 09:30



Bookmark and Share


    Björka
fint
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta