Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem

Jag lämnades kvar
på en öde strand,
som för att förstå
vem jag verkligen är




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 142 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-20 10:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag flöt i land
på en öde strand
ett hittebarn jag är
men håller mig kär
därför har lyckan stått mig bi
när du och jag blev ett vi
2021-12-22

  Lustverket VIP
Kom du därifrån?
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta