Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skånevinter

Kal står pil vid åkerns stubbar
Bokens löv är gömda nu
Snötäckt landskap




Bunden vers (Annat versmått) av Roggebogge VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-12-21 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP