Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som inleder det nya året, undrar om texten funkar, blir bra till filmen?


Bakom mig, genom mina ögon ser dom.

Jag sa "Jag tycker om dig" du visade foton för mig.

nu såg jag honom och bakom mig en sann ande
ett foto så och anden kom att se en ledares foto
en son till dig och ny förhoppning om framtiden
sköljdes över mig i andens kraft, en kyrkas kraft.

Tror ni flytten kommer bli början på något nytt?

Ja, jag hoppas de utsatta som jag sökt så länge
ges möjligheter till en ny mening i sina liv där.

Kanske en dag polisen vågar köra oss dit istället.

En trygg plats och möjlighet till övernattningen.

Hjälp att hålla sig i verkligheten trots svår ångest.

Så mycket jag önskar

så mycket stöd ni gav mig i min nöd

ni behövs

chefen är tryggheten

och nya ledaren är så snygg

Men det här är bara mina fantasier

så alla kvinnor i fantasiens land är allt fritt

fan ta si en är ett ord som kanske är felplacerat.

Men nu sa han som hittat sig själv detta till mig.

Ja, att jag fantiserar, fast jag tycker jag är seriös.

Oh Gud, vad jag tycker din son är perfekt som ledare.

Ja, ja. vi förstår "ansiktet utåt" för att de-utsattas skull.

Tror ni polisen förstår hur viktigt det är att få känna sig
kär i kroppen precis innan räddningen kommer till en?

Jag fantiserar inte, jag kan verkligen känna andarna.

Och andarna, det andliga kommer finnas kvar hos Er.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-12-22 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP