Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet ligger på lur

 

Jag räknar mina årsringar,

ristade i mina armar:

Ärr utav tiltad framtid,

ängslans uppfläkta kött.

 

 

Ett skålpund magsyra

frätande som själva livet,

kyssar min gom inifrån,

rinner lik en fors från min mun.

 

 

Livet är en gåva;

jag hyllar nämnda farsot

genom att karva in ett leende

på min magra hals.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-22 18:38



Bookmark and Share


  Foohexa
Judas Ekholm!
Poet in the service of punk where edgy is always a good thing!
:)
2022-01-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nämen !? om livet ligger på lur så måste det väl överraskas av ett bakhåll från döden alternativt ett krokben av livet självt.
2022-01-21

    Lena Staaf VIP
Fina rader om det svidande och sargande livet.
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP