Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag blödde mig till kvinna

 

Jag var ingens barn

bara ett tvåbent påhäng

född till ingen nytta


Du fimpade cigaretter

i min dröm om ett sommarlov

fritt från tusen nålar


Jag blödde mig till kvinna

när du bjöd mig tvåsamhet

brännande het som skare


I drömmens Eldorado

fick min grådaskiga tillvaro

piskrapp av verkligheten


Jag vaknade naken i en hall

fylld av i förrgår och smälek

rustad av verbal smutstvätt


Det fanns ingen som såg eller hörde

när jag valde att inte välja

att bara flyta bort och med

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-24 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite tagen. Viskar ; bra.
2022-05-15

    Lena Staaf VIP
Starka, förtvivlade och vackra ord
2021-12-26

  SatansSon VIP
tjacka mer julmust. kasta bort tabletterna. stetsolid gör ingen bra.
2021-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP