Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam



När jag va
Ung
Tyckte jag om o va
Ensam
Så jag har alltid
Sagt
Att jag tycker om att vara
Ensam

nu

efter alla år
Jag inte fått vara ensam
Så tycker jag Inte om
Att vara
Ensam
Inte längre

Typiskt




Fri vers av Havanna
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-26 06:51



Bookmark and Share


    Björka
;-)
2021-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna