Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Havet är en illusion
av inbillade vågor
som aldrig når fram,
de slår som ett hjärta
mot min strand
av kropp och hud
Horisonten är svag
som en framtid,
ett tunt blått streck
mellan himmel och hav,
en dröm mellan vaka
och evighetssömn




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 136 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-26 10:06



Bookmark and Share


  Audra
Så fint!
2021-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Min framtid består av himlen allena.
Men havet älskar jag också. Fast på ett annat sätt.
2021-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta