Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas

Vi låtsas att vi tror
på företagets slogan
när vi tröstar, smeker,
försöker rädda
alla sjunkande skepp
i den svarta natten,
vi låtsas oss fram
genom mörkret
utan en fyr att följa,
låtsas att det finns
en mening i allt




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 146 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-27 11:09



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Du tar texten fint från mikro till makro.
2021-12-27

  Burn

Bra avslut!

2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta