Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormdrömmar

Kanske var det ovädersdrömmar

Som fyllde sömnen den natten

När hjärtat inte ville komma till ro 

 

Känner tistlarna riva i huden

Kan inte riktigt avgöra om smärtan 

Är av ondo eller av godo

För ibland behöver man känna den

För att uppskatta glädjen i lugnet 

 

Drömmarna piskar likt höga vågor 

Mot mitt hjärta och in i själen

En påminnelse om att skillnaden 

På det som är vackert och farligt 

Är hårfin 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-05 06:23



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket djup sann och fint skaldat!
2022-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, tror man behöver uppleva mörker ibland för att till fullo uppskatta ljuset.
2022-01-05

  Susen VIP
Vackert
2022-01-05

  ULJO
Väl fångat. Mycket bra.
2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP