Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet ännu inte vad frugala betyder, men här tolkar jag det som...


Dagens förklarade ord 2027 12 33






Frugala
-
en sådan där stor tillställning
till förmån för kvinnor som kan.
För att ge exempel på vad en del kvinnor kan,
har någon vid Operan i olika länder,

dock inte på platser där de bara har
syn för hattar i form av ett lager pannkakor,
rest hit och dit för att just gala.
Giva upp och ut sin röst

och som visa på hur att låta just där och då.
Kvinnor kan, har det visat sig, föda barn
och så visar barnet prov på sin röst för att kanske
bli någonting om de't får växa upp och bli talför.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-28 12:14



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Alltid roande med lite lexikologiska marginalanteckningar.
2021-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP