Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Insomnia, helvetesvärk och psykiska demoner tarvar en repris. God jul och grått nytt, typ... YTTERST gammal bild på er noble trashank.


Lägg en trampmina på min grav

 




Född som ett missfall, en klantig abort
Kunde aldrig ett lakan nånsin hålla torrt
Lekte med elden, kissade i sängen
Livrem och pekpinne, så löd refrängen
Inbunden, destruktiv, tystlåten, sluten
Livrädd för allt utom Döden och snuten
Jag hinkade hembränt och boffade lim
Skrev gråtmilda dikter med urkassa rim
 
*
 
Skippade skolan, blev hemvan vid skolk
Nyttjade tiden med fultjack och holk
Allt för att få slippa känna
Denna sveda, denna bränna
Som tydligen kallas för existens
Men vänta nu - här bor ju inte ens
Den Herre som påstås skapat denna smet
Nej, fan törs han leva på denna planet
 
*
 
Så låt mig dra sista sucken
Sist på bollen – först på pucken
Tar jag det svarta lugnet för givet
När jag glatt visslande tar klivet
Från denna svulst Ni kallar Livet
Svävar bland molnen så fluffigt blå
Drunknar i Styx men andas ändå
Men för fan, det skall vi ändra på
 
*
 
Satans bockfot är min tiara
Upphängd i Skaparens dödliga snara
Finns inget att skriva eller besvara
Och inte ett jävla piss att bevara
Sörj mig ej när jag ger mig av
Ifrån denna vedervärdiga enklav
Har blott en önskan när flytten blitt av
Lägg en trampmina på min grav
 
*

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Judas Ekholm VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-12-28 12:29



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
En favorit !
2022-01-12

    Lena Staaf VIP
Judas i sitt esse i denna fantastiska dikt!
2021-12-28

    Lars Gullberg
Bör läsas högt

JÄVLIGT HÖGT !!!

love it love it love it
in the name of fuckin shit !!!
2021-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP