Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den första stenen


Ingenting är också någonting














Det finns lika många planeter i vårt stjärnsystem som det finns
sandkorn i öknen.
Och det finns lika många stjärnsystem som det finns
sandkorn i öknen.
Och lika många universum som det finns
sandkorn i öknen
Antagligen finns det en värld
i varje litet sandkorn i öknen
********************
******************
***************
************
*********
******
***
**


*








Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-28 13:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Då får vi hoppas det var en stenöken du jämförde med:)
2022-01-04

  Niliboy
Ja, antagligen! Hur det än är så är världen skapad av en högre makt vilken vi inte kan omfatta dess storhet!
2021-12-28

  Kajan VIP
Mycket annorlunda, och tycker extra bra om hur texten leder vidare efter att de synliga orden upphört.
2021-12-28

  Nanna X
Mikrokosmos som spegel av Makrokosmos. Filosofiskt!
2021-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg