Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ensamma trädet





Det står ett ensamt träd
utanför
som vägrar
släppa sina blad,
bara står där i vintermörker
i kyla.

Kanske vill det vara vackert,
ett vackert träd.
Kanske vill vara en blomma,
kanske en vacker solros
på en blomsteräng.

Hon står så praktfull
i vintermörkret
och är ett vackert träd
som vägrar släppa
sina blad.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-28 15:16



Bookmark and Share


    Askanden
snarare alone än lonesome
2021-12-28

  Niliboy
Så fint!
2021-12-28

  Nanna X
Vacker dikt, tydlig bild!

Får mig att minnas en märklig vinter i Blekinge på 90-talet när snön föll redan i oktober innan träden fällt sina löv.
2021-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg