Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar.

Vissa dagar går långsamt,
alldeles för långsamt.
Vissa dagar har något allmänt negativt över sig,
vilket ofta uppenbarar sig ca en minut
efter att man vaknar, och sedan pågår
helt utan anledning.
Vissa dagar är rent äckliga, anledningar
varierar.
Vissa dagar vill jag spotta på allt och alla
jag ser. Kasta saker omkring mig, svepa
handen över hyllan så att alla dyra vinglas
kraschar mot golvet.
Ge kunden framför kassan en rak höger
då denne är otrevlig utan anledning.
Vissa dagar önskar man att man hade ca
3 vinflaskor att hälla i sig.
Vissa dagar är helt enkelt så pass värdelösa
att de inte förtjänar att ha ett namn.
Vissa dagar vill man slänga mobilen i
jävla golvet och skrika, oavsett vem som ringer.
Idag var en sådan dag, och trots att den
inte förtjänar det så heter den söndag.

Men nu fick jag ett trevligt sms, så nu känns
det mesta plötsligt bättre.

Det är intressant hur så lite kan göra så mycket.




Övriga genrer av Fröken Åkerblom
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-07-30 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Åkerblom
Fröken Åkerblom