Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babbel.

Dina pennor var inte menade att
skriva på mina papper.

Mina penslar var inte menade
att måla på din duk.

Våra färger skar sig någonstans
på vägen, men jag älskade dig
och du älskade mig. Trots alla
världens tecken finns vi kvar
i varandra, ett oundvikligt
fenomen. Ett komplicerat faktum.
Det är möjligt att ignorera dig,
fast jag borde. Det är illa nog att
vi passar ihop så bra.




Övriga genrer av Fröken Åkerblom
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-08-11 12:11



Bookmark and Share


  Marvin
Detta är ett tidslöst faktum


"Det är illa nog att vi passar ihop så bra."


De flesta tycker nog det är bra att passa illa ihop





Ett otroligt vackert djup
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Åkerblom
Fröken Åkerblom