Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket.

Det var så mycket på en gång,
alldeles för mycket cirkulation.
Svårt att veta vilken vind jag
skulle låta mig svepas med i.
Jag gjorde ett val, eller gjorde
jag det? Det är en fråga som
förmodligen aldrig kommer att
bli besvarad. Var det så pass
enkelt och självklart att jag var
frågan och du var svaret? Kanske,
möjligheten kvarstår. Obesvarat.





Övriga genrer av Fröken Åkerblom
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-08-06 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Åkerblom
Fröken Åkerblom