Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greppa känslan

Håller ett stadigt tag om min egen handled

Trycker till hårt med halvt obrukbara fingrar

Känner ingen puls trots att den ligger under huden

Vet inte om huden är varm eller kall

Ser ner på mina egna händer

Bara för att inse

Jag har som vanligt tappat greppet

Styrkan finns men inte förmågan

Att hålla kvar greppet om handleden

Hade jag valt att byta hade allt varit annorlunda

Då hade jag kunnat räkna pulsslagen under huden

Frågan kvarstår är huden varm eller kall




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-10 08:56



Bookmark and Share


  Susen VIP
En stark text som berör.
2022-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt och tankeväckande.
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP