Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Persongalleri intill skuggan av Solen


Bortglömd teckning

Helt apropå kom det ett epost

För 19 år sedan

En händelse som jag hade glömt

En man och en kvinna skickade epost till mig

Från ett nordiskt företag

Med min bostadsadress utskriven

I meddelanderaden

Var det av makt skäl för att visa

Att han visste var jag bodde?

Jag tecknar ett innehåll i dikten

Över ett minne som varit bortglömt

Och tänker mig att så var det nog

Han ville bevisa något för sig själv

Att han kunde hitta mig i etern

Och vågade visa det inför mig

Modigt värre!

Han skrev att han hade

Ett jobberbjudande att erbjuda mig

Om jag var intresserad kunde jag

Titta på deras presentation

Ett år senare skrev han igen

Och undrade om jag fortfarande

Var intresserad av erbjudandet

Eller om han kunde stryka mig?

Jag skrev att jag hade fullt upp

Och önskade honom lycka till

I sitt fortsatta letande efter anställd

Till deras team!

Något smickrad av att ha blivit tillfrågad

Men också irriterad att han inte kunde

Låta bli att avslöja att han visste

Var jag bodde

Inte så konstigt egentligen

Vi finns med i diverse register

Kom att tänka på dem idag

Livet är fullt av överraskningar

 

Taleptox Skrev

Den 20211229

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-12-29 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP